NEBESKÝ BALÍČEK -
69,90€ / OSOBA

Svadobný deň je jedným z najkrajších dní vo vašom živote. Než si ho však naplno vychutnáte, čaká vás podrobné plánovanie a často veľa neľahkých príprav. Aby ste na to však neboli úplne sami, prichystali sme si pre vás bohatú svadobnú nápovedu.

V cene balíčka:

  • Menu
  • Výzdoba -Strieborná, Zlatá, Ružová, Medená, Krémová, Červená, Modrá, Fialová 
  • Sála a personál do 03:00 - následne každá začatá hod 100€
  • Možnosť priniesť si vlastný alkohol, nealko, koláče, torty
  • Chladiaci box
  • Dvojlôžková izba
  • Možnosť na výber zo strieborného a zlatého balíčka balíčka
  • Možnosť zabezpečiť alkohol, nealko na komis za veľkoobchodné ceny

MENU

Prípitok

Levanduľove šumivé víno s malinami

Hubert de luxe s cukrovou vatou

Ríbezľové šumivé víno zdobené kvetov 

 

Nealko:

0,33l       Minerálna voda jemne sýtená  Römerquelle Citronóvá tráva 

 

Predjedlo: 

90g Carpaccio z červenej repy s balkánskym syrom, orieškami a parmezánovými hoblinami podávané s pečivom

90g Tapas s prosciuttom, bazalkovým pestom a ricottou

90g Terina z husacej pečene s jablkami, lieskovcami a ryžovým čipsom podávaná s pečivom

 

Polievka:

0,33l       Slepačí vývar / mäso, zelenina, rezance /

0,33l       Zlatý hovädzí vývar / mäso, zelenia, rezance /

0,33l       Vývar z kohúta / mäso, zelenia, domáce rezance   /

 

Hlavné jedlo:

150g       Sous-vide losos podávaný na štuchaných zemiakoch s citrónovou omáčkou

150g       Kačacie prsia pečené do ružova podávané s batátovým pyré, kôprovou omáčkou a zaprávanou cviklou s jablkami
150g        Hovädzia sviečkovica so žemľovou knedľou podávaná s bylinkami a brusnicami

 

Káva:

7g             Presso s mliekom

 

2. chod - Studený bufet: (1,5 porcie / osoba)

2 kg         Miešaná misa so syrovými a mäsovými špecialitami

250g       Zemiakový šalát

250g       Šopský šalát

250g        Ľahký listový šalát

250g       Paradajkový šalát s červenou cibuľkou

 

2. chod - Teplý bufet:

350g       Domáce bryndzové pirohy so slaninkou a smotanou

150g       Pečený bôčik na opečených šúľancoch s kyslou kapustou

100g       Pečený losos s grilovanou zeleninou

150g       Mini kapustové holubky

100g       Kuracie stehienka v kukuričných lupeňoch

60g         Mini bravčový rezeň v trojobale

1500g     Pečené bavorské koleno na pšeničnom pive


Detské menu

Kuracie stripsy obalené v panco strúhanke s hranolkami a kečupom

 

Bezlaktózové menu

Hubový stroganov podávaný s opečenou tarhoňou

Šafránové rizoto s baby špenátom a sušenými paradajkami

 

Vegetariánske menu Bezlepkové menu

Pečený losos podávaný na pučených zemiakoch s vňaťou a maslom so smotanovou bylinkovou omáčkou